Polyester zwembad voor een luxe uitstraling

bodyfit_lang2

Nu mijn kinderen het huis uit zijn, is het huis nogal groot voor alleen mijn vrouw en ik. We zaten er over na te denken om het huis te verkopen maar we zitten hier zo goed dat we eigenlijk niet weg willen.

Verhuren

Mijn vrouw en ik kwamen op het idee om ons huis te verhuren. We hadden er de ruimte voor en het was een leuk zakcentje. Het moest natuurlijk wel aantrekkelijk worden en daarom moesten er nog een paar dingen worden veranderd.

polyester zwembadEen polyester zwembad stond al een tijdje op onze verlanglijst. Het leek ons het perfecte moment om een polyester zwembad in de tuin te laten plaatsen. Zo’n polyester zwembad geeft natuurlijke een hartstikke luxe uitstraling en dat is precies wat we nodig hadden.

Via het internet zijn mijn vrouw en ik terecht gekomen bij Bodyfit. We hebben hier een keer eerder gekeken voor zo’n zwembad maar uiteindelijk hebben we destijds besloten om het niet gelijk te doen.

We wisten nog wel wat voor soort zwembad wij wilden hebben en we vroegen ons af of het nog steeds mogelijk was. Toen we bij de showroom aankwamen hadden ze een soortgelijk zwembad. Nadat er een aantal afspraken werd gemaakt hebben we ervoor gekozen om de deal te sluiten!

Het zwembad is bijna af en we kunnen eigenlijk niet langer meer wachten!